Ponosni deka

Slatka ko med: Prva fotografija najmlađe Piksijeve unuke

Autor:

19.01.2022 16:00

Foto:

Foto:

Unuka Dragana Stojkovića Piksija Sijena uživala je u svojoj prvoj šetnji sa ponosnom mamom Anderom.



Najstarija ćerka Dragan Stojkovića Piksija, Andrea nedavno se porodila, te je na svet donela preslatku ćerku devojčicu Sijenu. Novi član porodice Stojković potpuno je promenio rutinu čitave porodice, te se svi članovi trude da malenoj Sijeni ispune svaku želju.

Nedavno, ponosna mama putem društvenih mreža pohvalila se da je svoju naslednicu prvi put izvela u šetnju po prijatnom januarskom suncu, te je ovaj trenutak dokumentovan i preslatkom fotografijom mame i ćerke.

Pročitajte Deda se rastopio od sreće: Piksijeva ćerka rodila Sijenu

Instagram screenshot

 

Ovo je našem selektoru i proslavljenom fudbaleru Draganu Stojkoviću treće unuče, s obzirom da njegova mlađa ćerka iz braka s franucskim vozačem relija Hugom Valenteom ima dve ćerke, Indiju Rouz i Kasiju Ginzu.

Piksi nikad nije krio koliko je ponosan na sve što su njegova deca uradila i postigla u životu, a osim ćerki Andree i Anje, Piski ima i sina Marka.

- Vrlo mladi su morali da se osamostale. Učila sam ih da njih troje međusobno budu upućeni jedni na druge, ali i da imamo poverenje. Ništa im nije zabranjivano i o svemu smo pričali - istakla je jednom prilikom Piksijeva supruga Snežana, za Hello!

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading