Sveže razveden: Prve fotografije Džejsona Momoe nakon rastanka, jedan detalj ukrao pažnju

Autor:

19.01.2022 10:20

Foto:

Foto:

Razvod Džejsona Momoe iznenadio je svetsku javnost, a kao razlog istog navodi se njegova atraktivna koleginica.



Popularni glumac, koji se vrhunac svoje slave dostigao ulogama u hit seriji 'Igra prestola' i filmu 'Aquaman' Džejson Momoa (42) nedavno je odlučio da stavi tačku na ljubavnu priču dugu 21 godinu s Lisom Bonet (54), a detalje su sa obožavaocima podelili putem društvene mreže Instagram.

Pročitajte Mangupi i feministi u jednom - Pravi muškarci se prema ženama odnose dostojanstveno i sa poštovanjem!

- I tako delimo vesti da se rastajemo. Ne zato što mislimo da je vredno vesti, već zato što bismo nastavili sa svojim životima dostojanstveno i pošteno. Ljubav između nas se nastavlja, razvija se na način na koji želi biti poznata i živeti. Oslobađamo jedno drugo da budemo ono što učimo postati - napisali su bivši supružnici tada.

Razvod Džejsona Momoe - prve fotke

Nedavno, u javnosti su se pojavile i prve fotografije atraktivnog glumca nakon razvoda, a sudeći po istima, Džejson se ponaša kao da se ništa nije dogodilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fanpage. (@christiane_momoa)

On je naime fotografisan od strane fotoreportera ispred prodavnice u Los Anđelesu, te je u ruci nosio kartonsku kutiju. Njegov 'outfit' bio je potpuno opušten, a lice je pokušao da prekrije crnom beretkom i maskom iste boje, kao i naočarima. Ono što je posebno interesantno jeste činjenica da glumac ne nosi venčani prsten, što je posle toliko godina zaista detalj koji krade pažnju.

Podsećanja radi, pojedini svetski mediji za iznenadni rastanak Džejsona i Lise okrivili su glumčevu koleginicu kontraverznu Amber Herd, s kojom je popularni Aquaman navodno nastavio da se viđa i nakon snimanja pomenutog ostvarenja.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading