Iznenađenje

Jedan detalj otkrio sve: U kakvim su odnosima Jelena i devojka Novakovog brata

Autor:

18.01.2022 15:00

Foto:

Foto:

Jelena Đoković otkrila je jednim potezom šta misli o novoj ženi u porodici Đoković.



Đorđe Đoković, najmlađi brat Novaka Đokovića, već neko vreme uživa u skladnoj vezi sa voditeljkom Saškom Veselinović. Domaća javnost za njihovu vezu saznala je kada su isplivale fotografije sa dočeka Nove godine, koji su Đorđe i Saška proveli zajedno u Marbelji. U njihovom društvu bili su i Novak, kao i njegova supruga Jelena i deca, te njihov brat Marko.

Nova snajka u porodici Đoković do tančina je analizirana od strane medija kada se za njenu i Đorđetovu vezu saznalo, a pojedine je interesovalo i u kakvom je ona odnosu s Jelenom.

Pročitajte i Oglasila se Jelena Đoković: Volela bih da je moja porodica danas na okupu

Jedan detalj na Instagramu mogao bi da odgovori na malo pre postavljeno pitanje. Naime, Saška prati Jelenu na Instagram profilu, no praćenje joj nije uzvraćeno. Sa druge strane, Jelena prati Letisiju, Markovu devojku, kao i ona nju.

Da li je reč o slučajnosti ili Jelena iz određenog razloga nije želela da zaprati Sašku, za sada nije poznato. Ipak, verujemo da je u porodici Đoković sve u najboljem redu, s obzirom da su na nedavnim protestima koji su organizovani u skolpu podrške Novaku svi zajedno, zdušno pružali podršku najboljem svetskom teniseru.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading