Neopisiva tuga

Prizor koji će slomiti i najtvrđa srca: Toše Proeski u zagrljaju roditelja

Autor:

17.01.2022 20:15

Foto:

Foto:

Roditelji Tošeta Proeskog nikada nisu preboleli rastanak s voljenim sinom, neverovatnog taletna, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreči.



Čuveni makednoski pevač Toše Proeski, tog kobnog 16. oktobra 2007. godine, tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći. Praznina koju je ostavio iza sebe i dan danas se oseća, no srca njegovih roditelja nikada se nisu potpuno oporavila od gubitka voljenog sina.

Nedavno, društvenim mrežama krenula je da kruži fotografija, na kojoj Toše pozira sa svojim roditeljima, nasmejan i srećan.

Pročitajte i Četrnaest godina je ćutala: Jelena Karleuša otkrila dosad nepoznate detalje o odnosu sa Tošetom Proeskim

Njegovi roditelji potpuno su nestali iz javnog života nakon smrti njihovog naslednika, te su izabrali da u tišini, u svoja četiri zida oplakuju nenadoknadiv gubitak.

Podsećanja radi, Toše Proeski rođen je 1981. godine, a svoje prve  muzičke korake napravio je 2004. godine. Za kratko vreme, Toše je postao zvezda na ovim prostorima, a uz njegove hitove tugovali su i smejali se i stari i mladi. No, tragičan događaj koji se dogodio tog kobnog dana, oduzeo mu je život, a svet uskratio za neverovatan talenat i emociju koju je Toše donosio svojim delima.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading