Srećna porodica

Ponosna majka konačno pokazala naslednicu: Vesna Dedić objavila fotke ćerke, a povod će Vas oduševiti

Autor:

12.01.2022 21:45

Foto:

Foto:

Ćerka Vesne Dedić, Lenka odličan je student, a uprkos profesiji svoje majke, izbegava da se pojavljuje u javnosti.



Popularna voditeljka Vesna Dedić nikada nije krila koliko je ponosna na svoju ćerku Lenku Milojević, no do sada se trudila da fotografije svoje naslednice na objavljuje na društvenim mrežama.

Trenutak kada je Lenka došla na svet, te se Vesna ostvarila u najvažnijoj ulozi u životu, voditeljka će zauvek pamtiti.

Pročitajte i Autfiti koji će se pamtiti: Voditeljke obeležile godinu za nama kreacijama koje bi retko ko poneo

Mirko Tabašević

 

- Bio je četvrtak, 11. januar 2001, pet minuta pre ponoći, kada mi je doktor Ljubić pokazao devojčicu kojoj je već bilo određeno ime Lenka. Pola sata kasnje, okupanu i lepu, doneli su mi je u apartman. Gotovo neverovatno, onog trenutka kada sam je stavila na rame, na televiziji je počela dokumentarna emisija o Lenki Dunđerski. Osećaj divljenja koji sam imala gledajući je tada kako spava u mom naručju ostao je do danas isti. Nisam se divila samo njoj, već i sebi jer sam rodila nešto tako savršeno ‒ pričala je svojevremeno Vesna Dedić.

Ćerka Vesne Dedić proslavila divan dan

Nedavno, njena mezimica proslavila je 21. rođendan, a to je bio povod da se ponosna majka pohvali prelepom naslednicom i putem svog Instagram profila, te je to ujedno i prvi put da je svoju ćerku pokazala svojim obožavaocima.

Pročitajte i Vesna Dedić pre skoro 30 godina u zagraljaju misterioznog mladića

Instagram screenshot

 

- Ključ mog lepog života... 21 godina - napisala je Vesna u opisu fotke, na kojoj se na donjem delu nalazi fotka Lene dok je bila bebe, dok se na gornjoj strani nalazi slika na kojoj poziraju mama i ćerka u znatno zrelijim godinama.

Ćerka Vesne Dedić odličan je student i veliki ponos svojoj majci, a sada je i domaća javnost dobila priliku da vidi ne jednu, već čak dve njene fotografije.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading