Žestoka bitka

Zdravlje Milomira Marića ponovo ugroženo: Vesna Radusinović neutešna

Autor:

09.01.2022 13:00

Foto:

Foto:

Milomir Marić zaražen je virusom korona, svega četiri meseca nakon što su on i njegova supruga Vesna preležali pomenuti virus.



Naime, urednik televizije "Hepi", Milomir Marić zaražen je koronom samo četiri meseca od kada je prvi put preležao virus covid - 19, otkrila je za domaće medije njegova supruga.

Luka Šarac

 

- Jeste, Milomiru je pozitivan PCR test ali ne znamo da li se radi o omikronu Ili klasičnoj koroni. Objasnila nam je naša prijateljica načelnica Vatrenog oka doktorka Snežana Jovanović, da se to može proveriti samo na Medicinskom fakultetu i da to traje nekoliko nedelja. No , on je u svakom slučaju dobio terapiju kod doktora Zorana Bekića direktora doma zdravlja Savski Venac kome se ja beskrajno zahvaljujem kao i doktorki Snežani Jovanović. Milomir je u izolaciji i sin i ja smo ga naterali da leži i odmori, neće moći da nastavi svojim radoholičarskim tempom dok se potpuno ne oporavi - otkrila je ekskluzivno za "Kurir" Vesna Radusinović, koja je u septembru korona virus preležala zajedno sa suprugom.

Nema sumnje da će uz negu i brigu supruge Vesne, Marić vrlo brzo uspeti da izađe na kraj i s ovom pošasti, te će se vratiti svojim uobičajnim aktivnostima.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (3)

Loading
Nuki

09.01.2022 22:19

Ima boga neka se zamisli zašto mu se ovo dešava.

viki

13.01.2022 15:26

samo neka vise ne vodi emisije na tv, sacuvace zdravlje i svoje i nase