Uopšte ne liče

Optužbe na račun Dženifer Lopez: Zbog čega se gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti s sestrom?

Autor:

29.12.2021 23:30

Foto:

Foto:

Sestra Dženifer Lopez gotovo nikada se ne pojavljuje u javnosti, a šta je zapravo razlog toga?



Latino diva Dženifer Lopez (52) uprkos svojim godinama s punim pravom sebe može da smatra jednom od najatraktivnijh pripadnica nežnijeg pola na svetu.

Malo pre navedene činjenice svesna je i sama Džej Lo, koja vrlo često svoje telo pokazuje u javnosti, međutim pojedinci su ponovo našli razloga da je napadnu, tvrdeći da je opterećena Instagram feed-om, a kao razlog naveli su njenu sestru Lesli, koja se gotovo nikada nije našla na istom.

Pročitajte i Kežual izdanje latino dive: Dženifer Lopez pokazala kako se nosi trenerka

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lynda Lopez (@lyndalopez08)

Naime, o njenom životu mnogo toga se zna, s obzirom da je konstantno pod lupom svetske javnosti, no mnogi su bili iznenađeni kada su shvatili da pored lepe Linde, koja je uspešna novinarka i sa kojom Dženifer vrlo često možemo videti na crvenom tepihu pevačica ima još jednu sestru, Lesli, koja se gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti.

Sestra Dženifer Lopez uživa u mirnom životu

Ona se danas preziva Šol, živi u Bronsku gde radi kao profesor u muzičkoj školi, a na mrežama se može naći svega nekoliko njenih fotografija sa sestrama.

Baš iz tog razloga, u svetskim medijima nedavno je započeta prepirka, te određeni deo javnosti tvrdi da se Džej Lo stidi svoje najstarije sestre?! Povod su pronašli u nedavnom rođendanu Lesli Šol, s kog je Linda podelila fotke, ali ne i Dženifer.

Pročitajte i Skrivena poruka latino dive: Dženifer Lopez blista u venčanici

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lynda Lopez (@lyndalopez08)

No, istina je nešto sasvim drugačije. Naime, Lesli vodi izuzetno miran i povučen život, daleko od svetla reflektora, a za sve ove godine jedva nekoliko puta pojavila se na crvenom tepihu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading