Sve što je postigla nije bilo dovoljno da joj oproste: Ceca izneverila roditelje

Autor: Gloria.rs

29.12.2021 12:17

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović jedna je od najuspešnijih u regionuTeško da postoji osoba sa ovih prostora koja nije čula za Svetlanu Ražnatović Cecu - mega zvezdu koja je oborila sve rekorde popularnosti.

Na takvu popularnost teško da bilo ko može i da pomisli, a postići je svakako je splet raznih okolnosti.

Pročitajte i Mi to ovako - Ceca i Bogdan Srejović spektakularno obeležili poseban datum

Ata Images

 

Ipak, uprskos svoj slavi i uspesima, roditelji Svetlane Cece Ražnatović nikada nisu zaboravili da je ona njihova ćerka, a, u skladu sa tim, ni njihove nade i želje koje su gajili.

Kao i svaki roditelji i oni su za svoju ćerku imali planove. Da postane zvezda, nije bila njihova ambicija, ali jeste nešto drugo - da se obrazuje.

Ceca je isticala da je i njen plan bio da upiše psihologiju.

Pročitajte i Budalaštine - Ceca nikad iskrenija po pitanju veridbe sa Bogdanom

Ata Images

 

- Bila sam odličan đak i planirala sam da studiram psihologiju, ali me je život odveo na drugu stranu - priseća se pevačica, prenosi Mondo.

Ona je potom objasnila da, iako su joj bili podrška u svemu, njeni roditelji nikako nisu preboleli to što ima je ćerka ostala bez fakultetskog obrazovanja.

- Verovali ili ne, sav moj uspeh i ogromna karijera nikada nisu bili dovoljni mojim roditeljima. Nisu mi oprostili to što nisam nastavila da se školujem i završila fakultet - zaključila je pevačica.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading