Poznati koji su obeležili godinu za nama: Bebe, pomirenja, razlazi i smrti

Autor:

28.12.2021 11:56

Foto:

Foto:

Poslednjih 12 meseci svet slavnih i bogatih obeležilo je nekoliko događaja, od kojih su najznačajniji rođenje mnogo beba, obnovljena romansa Dženifer Lopez i Bena Afleka i razvod Kim Kardašijan i Kanjea Vesta



U senci virusa korona, koji je i 2021. godine u priličnoj meri usporio industriju zabave, slavne ličnosti doživljavale su lične i profesionalne sreće i tuge. Po logici početka i kraja, krug otvaramo novim životom, odnosno rođenjima beba. Da se tokom lokdauna i pandemije širila i, preciznije rečeno, vodila ljubav, svedoči pravi bebi-bum koji je zahvatio svet poznatih i bogatih. Iako su neki sumnjali da je trudnoća razlog što se filmska diva Skarlet Johanson nije pojavljivala tri-četiri meseca u javnosti, svi su bili u čudu kad je glumičin suprug, scenarista i komičar Kolin Džost, sredinom avgusta napisao na instagramu da su dobili sina kome su dali ime Kozmo. Princ Hari i Megan Markl u junu su postali roditelji drugog deteta, kćerke Lilibet Lili Dajane, dok su glumci Alisija Vikander i Majkl Fasbender u septembru, posle mnogo nagađanja, potvrdili da je na svet došlo njihovo prvo dete, ne otkrivši njegov pol.

Pročitajte i Očas posla - Porodila se Skarlet Johanson

Foto: Getty Images

 

Tokom 2021. bebe su, pored ostalih, stigle u dom Eli Gulding i Kaspara Džoplinga, Eme Stoun i Dejva Makarija, Hilari Daf i Metjua Kome, Emili Ratajkovski i Sebastijana Ber-Maklarda, para iz “Igre prestola” Rouz Lesli i Kita Haringtona, Kristine Riči i Marka Hemptona, Ašera i Džen Gojkočee, Aleka i Ilarije Boldvin (šesto zajedničko dete), a tata je najzad, u 42. godini, postao i Makoli Sam U Kući Kalkin, koji je sa partnerkom Brendom Song dobio sina kome su dali ime Dakota. Osim princa Harija, razmnožavali su se još neki vlasnici plave krvi i plemićkih titula, pa je tako princeza Beatris rodila prvo dete u braku sa suprugom Edoardom Mapelijem Mocijem.

Pročitajte i Mlada glumica Ema Stoun postala je mama

Getty images

 

Prelazimo lagano na nove ljubavi. Adel je u intervjuu za magazin Rolling Stone potvrdila da je Rič Pol osvojio njeno srce i da “uživa u potpuno neverovatnoj vezi”. I zvezda američke kinematografije Majkl Bi Džordan, koga proglašavaju sledećim Denzelom Vošingtonom, ima novu devojku. Reč je od 24-godišnjoj mankenki Lori Harvi, kćerki TV i filmske legende Stiva Harvija. Kortni Kardašijan nije gubila vreme, iako smo se malo uplašili da je zbog korone prestala da se zabavlja. Laknulo nam je kad je objavila na društvenim mrežama fotografije kako se ljubi sa bubnjarom Travisom Bejkerom, na čijem telu je ostalo nekoliko centimetara čiste, neistetovirane kože. I holivudski srcolomac Čening Tejtum ima novu devojku. U pitanju je Zoi Kravic, koja je jedva čekala da se razvede od Karla Glusmana kako bi ozvaničila vezu sa zgodnim glumcem.

Pročitajte i Kako će Dženifer Lopez reagovati - Ben Aflek iznenadio sve ovim rečima

Kevin Winter Getty Images

 

Istinitost izreke da stara ljubav zaborava nema po ko zna koji put je potvrđena u praksi. Najintrigantnija nova-stara ljubav desila se, a gde bi inače, u Brentvudu, delu Los Anđelesa rezervisanom za superbogate i superslavne sa superproblemima. Posle 17 godina pauze, romansu su obnovili Dženifer Lopez i Ben Aflek. Stariji i iskusniji, par nazvan Benifer 2.0 danas deluje srećnije nego ikad.

Lista raskida je kudikamo duža. Ceo tekst u novoj Gloriji!

Boris Jakić

Autor

Komentari. (0)

Loading