Saznajemo

Čudni rituali: Elena Karaman i lečenje zvukom tokom kratkodnevnice

Autor:

23.12.2021 21:15

Foto:

Foto:

Elena Karaman iznenadila je domaću javnost nedavnim fotografijama i snimcima koji su osvanuli na njenom Instagram profilu.



Poznata dizajnerka Elena Karaman već neko vreme iznenađuje domaću javnost interesantnim, a u isto vreme neobičnim objavama na društvenoj mreži Instagram. Ovog puta, Elena je sa javnošću podelila detalje za proslave kratkodnevnice, najkraćeg ili kako ga još popularno zovu najmračnijeg dana u godini.

Instagram screenshot

 

Detalji sa pomenute proslave iznenadili su sve, s obzirom da je u istu bio uključen veliki broj rituala, koji su za mnoge nepoznanica, no Elena je odlučila da širu javnost bolje upozna sa svojim uverenjima, te je uz fotografije i snimke pokušala tekst da obrasloži svaku objavu.

Pročitajte i Neobičan obred: Na rođendanu Elene Karaman svi ležali na podu

Instagram screenshot

 

Za početak, poznata dizajnerka mahala je čudnim vencem, dok su je svi okupljeni pažljivo posmatrali, da bi nedugo nakon toga, grupa prešla na 'terapiju zvukom', gde je ponovo Elena bila u centru pažnje.

Instagram screenshot

 

Ovo nije prvi put da na njenom profilu na društvenim mrežama svedočimo misterioznim obredima, koji propagiraju neko potpuno drugo verovanje, koje neguje Elena Karaman.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading