Spartanski

Go na snegu: Kako se kalio Viktor Savić

Autor:

23.12.2021 17:45

Foto:

Foto:

Viktor Savić u avanturi, a detalje iste podelio je putem svog Instagram profila u okviru opcije story sa svojim obožavaocima.



Filmski i pozorišni glumac Viktor Savić (38) vrlo je aktivan na društvenim mrežama gde konstantno sa svojim obožavaocima deli interesantne detalje iz svog privatnog života.

Ovog puta, popularni glumac odlučio je da obožavaocima pokaže kako teče njegov i te kako zasluženi odmor. Naime, Viktor je odlučio da napravi kratak predah, te se zaputio na jednu od prelepih planina u Srbiji.

Pročitajte i Viktor Savić: Ja sam zatucani Srbin koji ne razume umetnost

Instagram screenshot

 

Kako je, na osnovu njegovi objava na Instagramu očigledno da glumac preferira dobru avanturu pre svega, i ovog puta iznenadio je sve svojim potezom. Viktor je naime odlučio da samo u donjem vešu izađe iz saune, kako bi kofu napunio snegom, a usput je i celo telo protrljao belim pokrivačem.

Mnogi su komentarisali njegovu izdržljivost, te sposobnost da isprti velike hladnoće, a nema sumnje da nas u narednom period očekuje niz interesantnih snimaka sa Viktorovog odmora koji će nastaviti da oduševljavaju domaću javnost.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading