Šta se krije iza svega?

Brak Jelene i Novaka Đokovića u krizi? Jedna stvar presudna po njihov odnos

Autor:

22.12.2021 14:30

Foto:

Foto:

Brak Jelene i Novaka Đokovića, prema pisanju određenog dela domaćih medija na ozbiljnom je ispitu.



Činjenica da su najbolji svetski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena izuzetno zauzeti zbog mnogobrojnih poslovih obaveza navodno je dodatno otežala njihovu situaciju.

Naime, Novak i Jelena ponosni su roditelji dvoje dece, no kada su supružnici razgovarali o trećem detetu njihovi stavovi mimoišli su se. Kako dalje prenose domaći mediji mišljenje bračnog para Đoković o trećem detetu razilate se, i dok Novak želi da se ostvari još jednom u ulozi oca, Jelenu sputavaju određeni strahovi.

Gettyimages

 

Novak ne krije veliku želju da želi da proširi svoju porodicu, dok Jelena navodno nije spremna, te strahuje da je nedovoljno posvećena Stefanu i Tari,  te ne želi da se upušta u odgajanje još jednog deteta.

- novak mnogo pati, nekako je utučen zbog tog trećeg deteta. Želi da on i Jelena imaju bar troje, ali se ona plaši - objašnjava izvor za Scandal! i dodaje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

- I njemu je objasnila, a i javno je govorila o tome da se u njoj javio strah da nije dovoljno posvećena deci, jer je on često odsutan, pa sve zavisi od nje. Međutim, Nole se sada sa tim ne slaže, jer nije više toliko strastven igrač, sada mu je ipak porodica na prvom mestu i spreman je da s njom vodi brigu o deci, rame uz rame. Jelena pak smatra da to ne može tek tako i prosto mu je stavila do znanja da nije spremna da ima više od dvoje dece. Tu se sva priča završila - zaključio je neimenovani izvor za pomemuti portal.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Ceca

22.12.2021 21:24

O tome se obično dogovara pre braka!