Mladost, ludost

Žika Todorović pre Ane ljubio je atraktivnu voditeljku koju svi dobro znate

Autor:

21.12.2021 14:45

Foto:

Foto:

Ljubavni život Žike Todorovića u domaćim medijima potpuno je pao u drugi plan te 2004. godine kada se svojoj sadašnjoj supruzi Ani obećao na večnu vernost.



Danas, popularni filmski i pozorišni glumac i muzičar Žika Todorović (56) uživa u skladnoj i dugovečnoj ljubavi sa svojom suprugom Anom, no o njegovim avanturama pre nego što se supruzi obavezao na večnu vernost vrlo malo se zna.

Kako prenose pojedini domaći mediji, Žika je svojevremeno uživao u vezi s atraktivnom voditeljkom koju svi vrlo dobro znate. Njih dvoje upoznati su se tokom studija, a budući da je Todorović tada važio za velikog zavodnika, što i ne čudi znajući ko mu je otac, devojke su bile lude za njim, a u moru pripadnica nežnijeg pola koje su simpatisale Žiku bila je i voditeljka Suzana Zlatanović, poznatija kao Luna Lu.

Pročitajte i Maca mu se omacila: Za Žiku Todorovića nema problema

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Javna Lajna (@javnalajna)

Ako je Žika tada važio za velikog zavodnika, Luna je bila jedna od najpoželjnijih gradskih devojaka, te je retko ko imao priliku da osvoji njeno srca, a glumcu je to pošlo za rukom.

Nije poznato koliko je njihova ljubav trajala, a čak su pojedini mediji preneli da je Žika tačku na ljubav sa atraktivnom voditeljkom stavio zbog aktuelne supruge Ane, koju je oženio 2004. godine.

O ovim navodima Žika se nikada nije oglašavao, te ova priča nikada nije potvrđena, zbog čega postoji mogućnost da je reč o glasinama koje kruže glumačkim kuloarima.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading