Euforija u vazduhu

U domu Marine Ćosić sve je spremno za prvu Sofijinu Novu godinu: Jedan detalj ukrao pažnju

Autor:

21.12.2021 11:20

Foto:

Foto:

Ćerka Marine Ćosić, Sofija prvi put u životu uživaće u čarima novogodišnjih praznika, a ponosna majka postarala se da sve bude u najboljem redu.



Novogodišnji praznici nalaze se iza ćoška, te sve češće na društvenim mrežama možemo videti interesantne dekoracije kojima su poznate ličnosti ukrasile svoje velelepne domove. Niz originalno ukrašenih jelki koje smo do sada videli zaista je neverovatan, no kada je u porodici dete, dekoracija samim tim dobija poseban sjaj.

U dom lepe glumice Marine Ćosić (26) pre nepunih mesec dana stigla je preslatka Sofija, a kako će joj predstojeći praznici biti prvi novogodišnji u životu, pomenute glumica odlučila je da joj priredi pravu bajku, te je s velikom pažnjom pristupila svakom detalju prilikom dekorisanja, a stigla je i da se našali.

Pročitajte i Marina Ćosić: Nedoumice oko beba rešavaju Mame bez drame

Instagram screenshot

 

- Kako da ne okitim jelku kada je prva Sofijina NG? Za jedno 20tak ću moći da iskuliram jelku, oky - napisala je glumica u opisu fotke na kojoj se u prvom planu našla njena jelka. 

Dekoracija koja se bazira na minimalizmu, te crveno zlatnim detaljima zaista odlično izgleda, te nema sumnje da će Sofija uživati u praznicima, te da će joj prva Nova godina proteći savršeno.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading