Brižna majka

Praznici su kod nje stigli ranije: Jelena Karleuša odlučila da obraduje kćerku

Autor:

20.12.2021 10:20

Foto:

Foto:

Ćerka Jelene Karleuše, Nika ostala je bez reči kada je ugledala poklon koji je brižna majka pripremila za nju.



Popularna pevačica Jelena Karleuša (43) trudi se da svojim naslednicama Niki i Atini obezbedi sve što im je potrebno. Svojim kćerkama Jelena daje slobodu, te su već u ranom dobu obe postale takozvane Instagram zvezde, te njihovi profili na društvenim mrežama broje hiljade pratilaca.

Ćerka Jelene Karleuše oduševljena

Novogodišnji praznici su iza ćoška, a sa njima dolazi i neverovatno stanje euforije u kojem se nalaze gotovo svi građani, od onih najstarijih do onih najmlađih članova društva. Možda činjenica da u ovom periodu godine pripremamo pakete iznenađenja za svoje najmilije objašnjava pomenutu eufrofiju. Običaj je da se pokloni ostavljaju ispod jelke tačno u ponoć 31. decembra, no u dom Jelene Karleuše praznici su stigli nešto ranije.

Pročitajte i A gde je Karleuša?: Duško Tošić sam u provodu

Instagram screenshot

 

Naime, pevačica je odlučila da iznenadi svoju mlađu naslednicu, poklonivši joj jedan od telefona poslednje generacije popularnog proizvođača. S obzirom da su mlađe generacije izuzetno vešte s tehnikom poslednje generacije, nema sumnje da će Nika uživati u ovom poklonu majke, a njen izraz na licu dovoljno govori.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading