Hrabro i elegantno

Godine joj ne mogu ništa: Dekolte Arijane Mihajlović od kog zastaje dah

Autor:

09.12.2021 15:00

Foto:

Foto:

Supruga Siniše Mihajlovića, Arijana odlično izgleda, te se ne libi da se svojim neverovatnim izgledom i pohvali putem društvenih mreža.



Dom porodice Mihajlović isijava nekom potpuno novom energijom. Naime, nedavno su Siništa Mihajlović i njegova supruga Arijana postali baka i deka. Njihova ćerka na svet je donela preslatku devojčicu, te je svoju porodicu dovela u nezapamćeno stanje euforije.

Čini se ipak, da je ponosna baka ipak najemotivnije podnela čitavu situaciju, te je nakon porođaja ćerke Virdžinije određeno vreme na društvenim mrežama objavljivala samo fotke svoje unuke, pokušavajući obožavaocima da dočara koliko je zapravo oduševljena.

Pročitajte i Godine joj ne mogu ništa: Arijana Mihajlović blista na pragu šeste decenije

No, na poslednjoj u nizu fotki Arijana je pozirala u šljaštećoj haljini na bratele, a iako se na slici vidi samo gornji deo tela, tačnije od struka na gore, očigledno je da Sinišina supruga blista.

Ovoga puta u prvom planu našao se njen dekolte, kojim je Arijana mnoge pripadnike snažnijeg pola ostavila bez daha, a nema sumnje da je Siniša ponosan na svoju suprugu, s obzirom da izgleda zaista fenomenalno.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading