Prvi poljubac u novogodišnjoj noći neće biti s Duškam: Jelena Karleuša odgovorom pokrenula spekulacije

Autor:

08.12.2021 12:30

Foto:

Foto:

Jelena Karleuša iznenadila je svoje obožavaoce nedavnim odgovorom na pitanje: Ko će biti njen prvi poljubac u novoj godini.



Popularna pevačica Jelena Karleuša (43) oduševila je svoje obožavaoce nedavnom objavom da će nastupati na koncertu ispred Narodne skupštine sa koleginicama Marijom Šerifović i Sarom Jovanović. Kada se njih tri nađu zajedno na bini, odlična atmosfera je zagarantovana.

No, osim činjenice da nas za kraj 2022. godine očekuje pravi spektakl, domaću javnost zanimalo je ko će biti prvi Karleušin poljubac u novoj godini, a njen odgovor predstavnicima sedme sile poprilično je iznenadio njene obožavaoce.

Pročitajte i Šta će na ovo reći Karleuša?: Moćna poruka Duška Tošića ne ostavlja dilemu

Jelena Karleuša iznenadila odgovorom

S obzirom na informacije koje su počele da kruže u javnosti, očekivalo se da će novogodišnjem koncertu prisustvovati i Jelenin suprug Duško, odgovor na malo pre postavljeno pitanje sam se nametnuo, no nije sve kako se čini.

Naime, Jelena je otkrila da će njen prvi poljubac u novoj godini zapravo biti s koleginicom Marijom Šerifović, prenosi Star. Poznato je da njih dve gaje izuzetno prisan odnos, no takođe je mnogo puta do sada u javnosti pisano o Marijinom ljubavnom životu, te navodnoj prisnosti s pripadnicama istog pola, no čini se da ovog puta apsolutno nema sumnje da je reč o prijateljskom poljupcu, a da će onaj strastveni Karleuša ipak sačuvati za supruga Duška.

Pročitajte i Ponovo pomera granica: Kako postati spejs šatl, Jelena Karleuša zna

Ataimages

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading