Ponosni tata

Prva šetnja po snegu: Miodrag Dragičević u avanturi s naslednicom

Autor:

07.12.2021 15:00

Foto:

Foto:

Ćerka Miodraga Dragičevića, Vasilija sa tatom u avanturi po prvom snegu ove zime.



Glumac Miodrag Dragičević (27) nedavno ostvario se u najvažnijoj životnoj ulozi - ulozi oca. Miodrag i njegova izabranica Olja Bacić postali su roditelji preslatke devojčice Vasilije, koja je njihov život obojila potpuno novim bojama, te im donela nezamislivu radost i emociju.

Instagram

 

- Olja i ja polako ulazimo u štos kako se menjaju pelene, kad treba dati cuclu. Sve dolazi na svoje prirodno i sve nam je lepo. Ne mogu rečima da opišem kako se osećam. Kad su mi ljudi govorili: “Videćeš kad dobiješ svoje dete, ne mogu ja da ti kažem koja je to sreća”, delovalo mi je neverovatno. A sad sam se u to uverio. Pre nego što sam postao otac, imao sam razna opterećenja, ali kad dođe to malo biće, onda više nisi fokus ti već ono. Ne piješ prvo ti ujutru kafu i pročitaš novine, nego obaviš sve što je potrebno oko bebe, posvetiš joj potrebnu pažnju - objasnio je glumac nedavno za naš magazin.

Ćerka Miodraga Dragičevića u šetnji

Ponosni otac, nedavno se putem svog Instagram profila pohvalio avanturom u koju se upustio s ćerkicom. Naime, njih dvoje krenuli su u šetnju, ono što je interesantno jeste činjenica da je ovo prva Vasilijina šetnja, a da stvar bude interesantnija, Miodragovoj naslednici ovo je prvi sneg u životu, te će ponosni tata sasvim sigurno dobro pamtiti ovaj dan, te ga jednog dana prepričavati svojoj mezimici.

Pročitajte i Tata je najbolja uloga: Miodrag Dragičević pokazao kćerku

- Prvi mesec, prvi sneg, prva šetnja - napisao je ispod fotke Miodrag, a ubrzo nakon objavljivanja slike u komentarima se javila i njegova supruga, pručivši:

- Moje ljubav.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading