Povlači se iz javnosti: Ana Bekuta donela neočekivanu odluku

Autor:

03.12.2021 12:30

Foto:

Foto:

Pevačica Ana Bekuta oglasila se prvi put nakon sahrane partnera Milutina Mrkonjića



Pevačica Ana Bekuta juče se na Novom groblju u Beogradu poslednji put oprostila od preminulog emotivnog partnera Milutina Mrkonjića sa kojim je provela skoro deceniju ljubavi a danas se oglasila i zahvalila svima na podršci.

Pročitaj i - Oproštaj pevačice od životnog saputnika: Volimo te večno i u večnosti

- Poštovana srpska javnosti, dragi prijatelji i kolege, moja voljena publiko. Hvala vam na velikoj podršci koju ste mi pružili u najtežim danima mog života. Hvala za svaku poruku, poziv i izraz saučešća koji sam primila otkako nas je Milutin napustio - navela je, između ostalog, Ana u saopštenju za javnost.

ATA Images

 

Zatim je otkrila i odluku o planovima u poslu kojim se bavi.

- Odlučila sam da se povučem iz javnosti. Otkazujem sve nastupe koji su bili zakazani tokom decembra. Otkazujem sve intervjue, emisije i programe u kojima je trebalo da učestvujem i izvinjavam se organizatorima istih. O novogodišnjim nastupima u Trebinju i Banjaluci javnost će biti obaveštena naknadno. Medije još jednom molim da profesionalno rade svoj posao, ne izmišljaju priče i intrige koje se nisu desile te da poštuju moju privatnost u ovom teškom periodu. Najviše hvala vama, moja draga publiko. Vi ste, uz moju porodicu i prijatelje, moja najveća snaga. Voli vas vaša Ana - stoji u saopštenju.

ATA Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading