Čuvena pevačica trudna? Rijana konačno u ulozi majke

Autor:

01.12.2021 23:00

Foto:

Foto:

Pop pevačica Rijana trudna! Iako je mnogo puta do sada u svetskim medijima osvanula vest o njenoj trudnoči, čini se da sada nije reč o pukim spekulacijama.



Brojni svetski mediji tokom prethodnih godina spekulisali su o navodnoj trudnoći čuvene pevačice sa Barbadosa Rijane Robin Fenti (33), no u poslednjim navodima čini se ima nešto više od pukog nagađanja.

Kako prenosi MTO News, Rijana, tokom boravka na rodnom Barbadosu nije mogla da sakrije stomačić, koji se nazirao ispod odevne kombinacije. Na fotografijama sa svečane ceremonije na kojoj je Rijana proglašena nacionalnom junakinjom poveći i zaboljen stomak jasno se uočava, navodi pomenuti portal, te dodaje da je trudnička figura bila još očiglednija kada je pevačica ulazila u avion u nešto kraćoj majci.

Pročitajte i Poznati par zajedno: Rijana u vezi sa dugogodišnjim prijateljem?

Gettyimages

 

Neimenovani izvor otkrili su da je osoblju zabranjeno da puši i konzumira alkohol u prostorijama kojima se Rijana kreće i boravi, kao i da je imala probleme sa mmučninom, zbog kojih je jela posebno pripremljene obroke.

Podsećanja radi, Rijana je više puta za svetske medije govorila o svojoj želji da se ostvari u ulozi majke, a sada, kada je u skladnoj vezi sa reperom ASAP Rokijem, navodi o trudnoći imaju i potporu, te zaista postoji realna mogućnost da se jedna od najvećih muzičkih zvezda na svetu uskoro oproba i u najbitnijoj životnoj ulozi, ulozi majke.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading