Slomio joj srce: Muškarac koji je Cecu Ražnatović ostavio zbog druge žene

Autor: Gloria.rs

30.11.2021 17:15

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Ljubavni život Ceca Ražnatović domaća javnost zna samo kroz minimalne informacije koje su o istom dostupne.Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović svoj ljubavni život vešto je krila od radoznalih očiju javnosti, a čak i kada bi se pojavila neka informacija, Ceca bi vešto fokus skrenula na drugu temu, koja njoj više odgovara. No, za određene avanture poznate pevačice domaća javnost zna, a njen odnos s Andrejom Kulundžićem dobrano je iznenadio čitavu scenu.

Pročitajte i Ovome se nije nadala: Šta je Cecu dočekalo u Švedskoj

Boško Karanović

 

Naime, pevačica i reli vozač upoznali su se u njegovoj emisiji, gde je Ceca bila gošća. Po prvom susretu među njim javila se određena hemija, te se čitava stvar odvijala velikom brzinom. Kako su tada domaći mediji preneli, Andrej se i uselio u Cecinu kuću u Ljutice Bogdana. No, kako se njihova romansa razvijala velikom brzinom, podjednako brzo se i raspala, te je posle svega tri meseca par odlučio da stavi tačku na čitavu priču.

 

 

Ubrzo nakon toga, domaći mediji preneli su da se Andrej vraatio bivšoj ženi, te da se jedan od razloga kraha veze s Cecom krije i u njegovim emocijama prema bivšoj ženi.

No, svojevremeno, izvor blizak paru za Press istakao je da su tačku na romansu zapravo stavili zbog nemogućnosti da svoje poslovne obaveze usklade sa privatnim životom na obostrano zadovoljstvo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading