Matea Milosavljević pronašla novo zanimanje na Sri Lanki: Posla ima ko hoće da radi

Autor: Gloria.rs

26.11.2021 19:30

Foto: Jakov Simović

Foto: Jakov Simović

Glumica Matea Milosavljević sa kolegama, većim delom ekipe serije "Igra sudbine", otputovala je na zasluženi odmorMatea Milosavljević više od dve nedelje uživa na egzotičnoj destinaciji i svakodnevno na Instagram profilu objavljuje čarolije daleke Šri Lanke.

Pročitajte i Matea Milosavljević odlučna - Volim ekstremne sportove, osvojiću nebo!

Ekipa koju čine Matea Milosavljević, Olja Lević, Milica Tomasević, Tijana Maksimović, Luka Raco i Ammar Mešić obišla je predele koji oduzimaju dah i doživela avanture koje se doživljavaju samo jednom. 

Tako su se zajedno popeli na vrh Lavlja stena do kojeg ima više od 1100 stepenika, kupali se sa slonovima, svakodnevno "družili" sa majmunima, obišli jedini na svetu rudnik mesečevog kamena i još štošta, ali niko nije očekivao da će se za ovako kratak vremenski period potpuno asimilovati u lokalno stanovništvo.

Naime, Luka Raco je objavio fotografiju na kojoj Matea Milosavljević i blogerka Pejković Milica drže pakete sveže odštampanih novina spremne da krenu sa raznošenjem.

Pročitajte i Matea Milosavljević - Ženstvena sam ali puna muške energije

Instagram / Matea Milosavljević

 

- Posla ima ko hoće da radi - napisao je Raco uz fotografiju, a da li su njih dve i zaradile koju paricu i da li na taj način planiraju da produže odmor, ili će se pak vratiti do decempra kada je planiran nastavak snimanja serije "Igra sudbine", ostaje da vidimo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading