Boda Ninković i Olga Odanović idu u penziju

Autor:

26.11.2021 14:30

Foto:

Foto:

Dramski umetnici Slobodan Boda Ninković i Olga Odanović uskoro će otići u zasluženu penziju. Boda se, posle pauze od četiri decenije, vratio svojoj prvoj ljubavi, muzici.



Njegov bend iz mladosti OPS, samostalna zanatska muzičko-delikatesna radionica, objavio je studijski album "Mala prodavnica delikatesa", sa deset "delikatesnih ljubavnih pesama", u potpuno novom aranžmanu. 

- Za vino se kaže da što je starije - to je bolje! Takva je i rakija kad dobro odstoji. Posle skoro pola veka ovaj album je baš kao rakija: ljut taman koliko treba, pomalo i gorakne, kroz grlo klizi, skoro da se ne oseća, ali se u grudima širi kao prijatna toplota. Zato se u umerenoj količini preporučuje kao eliksir, ali, ako se pretera, može lako da uhvati. Samo što ujutro glava ne boli. Jer je sve potpuno prirodno - poručuju iz ovog benda u saopštenju.

Pročitajte i- Boda Ninković doneo neočekivanu odluku: vreme je za kraj?

Glumci nikad ne odlaze u penziju, a Slobodan Bodi Ninković penzionisanje će samo omogućiti da ubuduće malo selektivnije bira uloge na televiziji, filmu i u pozorištu.

- Penzionisanje će biti samo formalno pošto nameravam i dalje da radim, doduše ne baš punom parom kao dosad. Kad ste stalno zaposleni u pozorištu, a Beogradsko dramsko pozorište je moja kuća, onda imate i obaveze i odgovornost prema toj kući, ne možete baš mnogo da birate šta ćete igrati. Potrudiću se da ubuduće broj uloga uskladim sa svojim fizičkim mogućnostima, kao i da odaberem one koje mi prijaju- kaže Boda.

Pročitajte i- Boda Ninković se potresnim govorom oprostio od Nenada Nenadovića: Kume moj, briga ovde prestaje...

Jelena Jovanov/Gloria

 

 

I njegova koleginica, glumica Olga Odanović, prvakinja Drame Narodnog pozorišta i dobitnica ovogodišnje nagrade za najbolje umetničko ostvarenje, za ulogu u predstavi “Vuci i ovce”, najavila je da će naredne gdoine otići u penziju.

- Ja ću verovatno otići i oslobiti mesto nekom mlađem glumcu koji će biti ponosan što je u ovom pozorištu, jer Narodno pozorište to zaslužuje. To ne znači da ću se odreći glume, već pre svega moja potreba i moja luka gde se ja usidrim. Ja ću ovde igrati predstave koje imam i trudiću se da dajem maksimum ono što je u mojim granicama mogućnosti. Gluma je maraton na duge staze- kaže Olga.

Pročitajte i- Ćerka Olge Odanović ne želi da deli scenu sa majkom: Ona ne voli ni da pričam o njoj!

 

.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading