Peškir krije tajnu: Novo vrelo izdanje Lidije Vukićević

Autor: Gloria.rs

24.11.2021 16:00

Foto: Dalibor Danilovic

Lidija Vukićević život živi punim plućim, uživajući u svakom aspektu koji isti nudi.- Koliko bismo bili stari, kada ne bismo znali koliko godinama imamo? Rečenica koju je svojevremeno u jednom intervjuu glumica Lidija Vukićević (59) iskoristila kada su je pitali o njenim godinama. Činjenica da popularna glumica uskoro ulazi u sedmu deceniju života ni najmanje joj ne smeta, šta više, sudeći po njenom izgledu i načinu na koji razmišlja ova brojka uopšte ne ide uz nju.

S obzirom na činjenicu da je Lidija vrlo aktivna na društvenoj mreži Instagram, na njenom profilu možemo naći neke izuzetno interesantne fotke. Jedna takva osvanula je na njenom storiju, a na njoj popularna glumica uživa u jednom od tretmana koji praktikuje, no pažnju nam je ukrala činjenica da je nago telo ogrnula samo kratkim peškirom.

Pročitajte i Gde su nestale čuvene lokne: Lidija Vukićević ispravila kosu (FOTO)

Instagram screenshot

 

Nije ovo prvi put da Lidija flertuje s provokacijom, ne prelazeći granicu ukusnog. Kao i obično, njeni obožavaoci utrkivali su se ko će joj udeliti originalniji kompliment, što bez sumnje glumici i te kako prija.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading