Uspomene

Godina 1998. u Beogradu: Goca Tržan neprepoznatljiva

Autor:

24.11.2021 10:30

Foto:

Foto:

Goca Tržan u mladosti izgledala je dosta drugačije, no veliku promenu možemo pripisati i ogromnim promenama u svetu mode u proteklih dvadeset godina.



Popularna pevačica Goca Tržan (47) davne 1994. godine započela je svoje putovanje u svetu muzike. Od prvog pojavljivanja na sceni bilo je jasno da je reč o ženi neverovatne harizme i energije, zbog čega je pop pevačica vrlo brzo postala jedna od omiljenih izvođača beogradske publike.

S obzirom na činjenicu da je na sceni već više od 27 godina Goca je promenila veliki broj frizura, stilova oblačenja i način na koji je isti iznosila, no jedan je ostao posebno upečatljiv.

Pročitajte i Goca Tržan: Moja i Rašina borba traje deset godina, mnogi parovi kriju

Instagram screenshot

 

Naime, na Instagram profilu njene koleginice Ivane Peters osvanula je interesantna fotografija na kojoj je pored pomenute pevačice koja je sliku objavila pozirala i Goca uz još jednu mušku osobu.

Pored mode koja je bila prilagođena tom vremenu, interesantna je frizura koju je tada Goca imala. U pitanju je potpuno kratka kosa, a sudeći po setnim fotkama koje smo imali prilike da vidimo, taj način šišanja bio je izuzetno popularan u to vreme. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading