Pozvala u pomoć: Poruka Marijane Micić nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Autor:

23.11.2021 16:00

Foto:

Foto:

Marijana Micić zabrinula je obožavaoce kada se na njenom Instagram profilu u okviru opcije stori pojavila čudna fotka na kojoj vezana trudnica traži pomoć.



Popularna voditeljka Marijana Micić aktivna je na društvenim mrežama, gde često možemo videti interesantne momente iz njenog privatnog života, ali i njene stavove povodom nekih škakljivih tema. 

No, poslednjom objavom na svom Instagram profilu Marijana je uspela da zabrine brojne obožavaoce. Voditeljka je, naime, podelila fotku vezane trudnice, koja nepomično leži na stomaku, uplašenih očiju i maše zastavicom na kojoj piše 'pomoć'.

Pročitajte i Snažna poruka glumice: Trudna Marijana Micic primila revakcinu

Instagram screenshot

 

Nije poznato o čemu se zapravo radi, te šta tačno simbolizuje ova fotografija. No, na osnovu viđenog možemo zaključiti da je reč o uobičajnim problemima sa kojima se trudnice susreću, te diskriminacijom koja je sve učestalija. S toga, postoji realna mogućnost da je Marijana objavom pokušala da skrene pažnju široj javnosti na pomenuti problem, s obzirom na činjenicu da je i sama u blagoslovenom stanju, te da je nedavno bila meta hakerskih napada. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading