Bila je to velika ljubav: Za kojom poznatom glumicom je Vuk Kostić izgubio glavu

Autor:

23.11.2021 11:30

Foto:

Foto:

Još od početka dvehiljaditih kad se pojavio na javnoj sceni, glumac Vuk Kostić je važio za velikog zavodnika.Pre ljubavnih veza sa Jelisavetom Orašanin, Anom Mihajlovski i Aleksandrom Popović, zvezda serijala “Ubice mog oca” imao je petogodišnju romansu s koleginicom Bojanom Stefanović.

Sasvim suprotno od uobičajne priče o ljubavi na prvi pogled, Bojana i Vuk su proveli zajedno tri godine studija glume pre nego što su shvatili da ne mogu jedno bez drugog. U jednom od intervjua Gloriji, Bojana je otkrila koliko je njen izabranik “jedinstven”.

Pročitajte i Pijanac i budala: Vuk Kostić ovim rečima zbunio sve

Jakov Simovi/Luka Sarac

 

- Jedne godine sam mu kupila muzički uređaj, jer stvarno voli muziku. Međutim, jedan prijatrelj mu je poklonio nož za dranje divljači. Njegovoj sreći nije bilo kraja, svima je iaš unaokolo i hvalio se nožem, dok muziku nije pominjao. Zato sam odlučila da mu kupim kupim kutikju od sto metaka za lov. Isto tako, prestala sam od njega da očekuje,m da mi da neki normalan poklon. On ne zna čak ni kada mi je rođendan – otkrila je Bojana, koja je braćnu sreću pronašla sa rediteljem Oistokom Tornjanskim s kojim je dobila ćerku Višnju i sina Matiju.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading