Konačno uhvaćeni: Kim Kardašijan snimljena sa trinaest godina mlađim dečkom

Autor:

22.11.2021 15:00

Foto:

Foto:

Novi dečko Kim Kardašijan glavna je tema svetskih medija, a snimak koji je nedavno osvanuo na društvenim mrežama podgrejao je sumnje.



Rijaliti zvezda Kim Kardašijan (41) ogolila je sve tajne svog privatnog života u popularnom rijaliti programu čija je zvezda. No, u poslednje vreme čini se da joj pažnja u kojoj je ranije uživala ne prija, te se trudi da određene detalje iz svog života ipak sačuva za sebe.

Ipak, svetski mediji uporni su, te na sve načine pokušavaju da dođu do materijala kojim bi dokazali njenu navodnu ljubav sa komičarom Pitom Dejvidsonom. Iako su njih dvoje nekoliko puta do sada isticali da nisu zajedno, nedavni snimak koji je isplivao na društvenim mrežama bio je povod za nove spekulacije, a moramo priznati, na pomenutom snimku zaista deluju i te kako blisko.

Pročitajte i Kim Kardašijan pohvalila stil naše devojke: Evo o kome je reč

Kim i trinaest godina mlađi komičar, koji je svojevremeno umalo uplovio u bračne vode sa Arijanom Grande, bili su ležerno obučeni, te su se držali za ruke i gledali svoja posla. A prema pisanju 'Page six-a' pomenuti par odlučio je da svoju ljubav više ne krije, a tome u prilog govori i snimak koji je pronašao svoj put do društvenih mreža.

Podsećanja radi, Kim i Pit upoznali su se na rođendanu Kida Kudija 2019. godine. Iako je Kim na pomenutu manifestaciju došla u pratnji tadašnjeg supruga Kanjea Vesta, njenu pažnju, barem na kratko ukrao je atraktivni komičar.

Gettyimages

 

Pit Dejvidson u prošlosti ljubio je izuzetno atraktivne dame, a osim Arijane Grande, u njegovom ljubavnom životu trag su ostavile i Kejt Bekinsejl, Kaja Greber, Fibi Dinevor prenosi pomenuti list, te dalje navodi da je Pit takođe imao problema sa alkoholom i drogom, no u poslednje vreme je navodno 'čist'.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading