Fotka otkrila sve: Nina Radulović ponovo staje na 'ludi kamen'

Autor:

19.11.2021 23:00

Foto:

Foto:

Nina Radulović otkrila je interesantnom fotkom koju je objavila na svom instagram profilu u okviru opcije story da li će još jednom stati na 'ludi kamen'



Atraktivna voditeljka Nina Radulović (35) 2016. godine razvela se od Branislava Lečića sa kojim je dobila i naslednika Lava. Od tada, domaća javnost o njenom ljubavnom životu vrlo malo zna, a sama Nina trudi se da detalje iz svog privatnog života sačuva za sebe i sebi bliske ljude.

No, nedavno je na njenom Instagram profilu osvanula interesantna fotka koja se tiče njenog bračnog statusa. Naime, Nina u poslednje vreme obilazi domaće turističke destinacije, a tokom posete Kikindi odlučila je da napravi fotku pored kamena na kom je stajao natpis 'ludi kamen'. Nina se zagonetnom smeškala dok je prstom odmahivala, jasno stavljajući do znanja da više na isti neće stati.

Pročitajte i Traži društvo: Nina Radulović u dilemi, a pored nje samo tašna

Instagram screenshot

 

No, život je pun iznenađenja, te mogućnost da se prelepa voditeljka još jednom okuša u braku nije isključena, no za sada, čini se da Nina nema nameru da se upušta u takve ili bilo kakve slične avanture.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Aleksandra

19.11.2021 23:42

Pametna žena nije luda da se udaje drugi put kad joj je prvi put sve bilo jasno:)!!!!!