Milutin Mrkonjić u teškom stanju: Ana Bekuta uprkos problemima pronašla vremena za OVO

Autor:

19.11.2021 21:00

Foto:

Foto:

Partner Ane Bekute Milutin Mrkonjić već nekoliko dana nalazi se u teškom stanju zbog problema sa srcem.



Milutin Mrkonjić, ljubavni partner pevačice Ane Bekute već nekoliko dana nalazi se u teškom stanju, zbog problema sa srce. Uprkos brojnim zdravstvenim problemima, Mrka pronalazi vremena da brine i o svojoj još uvek zakonitoj supruzi Dragani, koju je kao i Anu informacija o njegovom zdravstvenom stanju izuzetno potresla, prenosi Scandal.

Mirko Tabašević

 

Poznato je da je Mrka tokom godina pomagao svoju još uvek zakonitu suprugu, no sada, kada je zbog čitave situacije onemogućen, Ana se prihvatila posla, te nastavila da pruža neophodnu pomoć Dragani. Bekuta je zna da je njen partner u odličnim odnosima s Draganom, te joj te ne predstavlja problem. Šta više, jedna drugoj one su podrška u ovim teškim trenucima, te zajedno pružaju podršku Mrki, kako bi što brće prebrodio i ovu situaciju koja ga je zadesila.

Podsećanja radi, Milutin Mrkonjić godinama uživa u ljubavi sa popularnom pevačicom Anom Bekutom, no zvanično i dalje je u braku sa Dragaom Mrkonjić, a svojevremeno svoju situaciju objasnio je za Kurir.

Pročitajte i Milutin Mrkonjić u odličnim odnosima sa bivšom suprugom, a šta o tome misli Ana Bekuta?

ATA images

 

- Uvek sam bio odan porodici. Volim sestrinu decu, a sa Aninom porodicom sam kao najrođeniji rod. Poznato je i da sam sa suprugom Draganom u odličnim odnosima iako odavno ne živimo zajedno. Čujemo se gotovo svakodnevno i pomažem koliko mogu. Sve može da se reši mirno i civilizovano. Sve što imam ostaviću ženama. Ja nemam ništa - zaključio je Mrka.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading