Oni su njegova snaga: S kim je Piksi proslavio odlazak na svetsko prvenstvo u Kataru

Autor:

15.11.2021 11:46

Foto:

Foto:

Naši fudbaleri su nas učinili ponosnima kada su pobedili reprezentaciju Portugala na njihovom terenu. Selektor Dragan Stojković Piksi održao je svoje obećanje, te sa našim "orlovima" odlazi direktno na Mundijal u Katar 2022



Jačina vere, snaga i veština doveli su do ove istorijske pobede, najveće za srpski fudbal još od 2010. godine, a Dragan Stojković Piksi ponosan je s razlogom. Posle fantastične utakmice, selektor je primao čestitke.

- Mislim da smo potpuno po onom što smo prikazali zaslužili da pobedimo. Momci su odigrali takmičarsku utakmicu sa dubokim uverenjem da možemo da dobijemo, bez obzira što smo igrali protiv jedne sjajne selekcije. Ovo je veliki uspeh za Srbiju i srpski fudbal, svi zaslužuju čestitke - počeo je Piksi i dodao:

Pročitajte i Bračni par Stojković otkriva koji je ključni faktor stabilnosti njihove bračne zajednice - Jedna reč rešava sve!

Instagram printscreen

 

- Mi smo govorili od početka da će utakmica u Lisabonu biti finale, to se i desilo. Znalo se da nas samo taj rezultat vodi na željeno mesto. Mentalna snaga, zrelost, ponašanje, požrtvovanost, poštovanje svih principa koje sam tražio... To je sve donelo da Srbija večeras treba da bude ponosna. Ništa se ne bi promenilo ni da je ostalo nerešeno. Zaslužuju čestitke i Srbija treba da slavi noćas.

Pročitajte i Piksi ponovo postaje deda - Prvo unuče od ćerke Andree

Nebojša Babić

 

Piksi je svoj pobednički mentalitet ulio igračima, ali i najjačima je potrebna podrška. Ljubav koju dobija od svojih najmilijih neophodna mu je za lavovske poteze.

Zato je selektor odlazak na svetsko prvenstvo proslavio sa suprugom Snežanom i sinom Markom, o čemu svedoče fotografije na Instagramu.

Pročitajte i Dragan Stojković Piksi svima je dobro poznat, a ovo je njegov naslednik! (foto)

Instagram printscreen

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading