Supruga Ognjena Amidžića pre popularnog voditelja ljubila je markantnog odbojkaša

Autor:

14.11.2021 17:30

Foto:

Foto:

Bivši dečko Danijele Dimitrovske jedini je partner za koga javnost zna pre njenog braka sa popularnim voditeljom Ognjenom Amidžićem.



Danijela i Ognjen Amidžić dugi niz godina uživaju u srećnom i skladnom braku. No, o Danijelom ljubavnom životu pre popularnog voditelja vrlo malo se zna, gotovo ništa. Čini se da se Danijela svojski trudila da svoje partnere ne eksponira u javnosti, no atraktivna manekenka jednu vezu nije mogla da sakrije.

Naime, jedna od najuspešnijih srpskih modela 2009. godine gostovala je upravo kod Ognjena u njegovom 'Ami G Show-u', a na prvi pogled bilo je očigledno da među njima ima hemije, no tada su oboje bili zauzeti. Ognjen je bio u braku sa Milicom Marković, dok je Danijla uživala u dugogodišnjoj vezi s atraktivnim odbojkašem Milošem Stojkovićem, koga je upoznala u rodnom Požarevcu, prenosi portal Puls.

Pročitajte i Ognjen Amidžić o Bogdanovoj i Cecinoj svadbi: Ja sam sa mladoženjine strane

Iako je njihova veza bila stabilna, nakon susreta s Ognjenom u Danijeli se nešto promenilo, te je vrlo brzo i njena i Miloševa ljubav okončana. Posle toga, kompletna javnost upoznata je sa daljim tokom događaja, a nakon godinu dana zabavljanja sa voditeljom, Danijela se udala i zvanično postala gospođa Amidžić.

Privatna Arhiva

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading