Divan dan

Džentlmenski gest: Bastijan zna kako da izmami osmeh na lice Ane Ivanović

Autor:

06.11.2021 14:15

Foto:

Foto:

Ana Ivanović rođendan je i ovog puta proslavila u krugu porodice sa svojim najmilijima, a preslatko iznenađenje priredio joj je suprug Bastijan.



Jedna od naših najboljih teniserki Ana Ivanović na današnji dan napunila je 34. godinu. Njene godine mnogima zvuče neverovatno, s obzirom na dostignuća koja Ana ima iza sebe. Iako je vrhunskim tenisom mogla da se bavi još barem nekoliko godina, odlučila je da reket okači o klin pre skoro pet godina, te se potpuno posvetila porodici.

Ipak, čini se da je lepa Ana donela pravu odluku, a koliko je srećna i ispunjena da se primetiti na svakoj fotki koja osvane na njenoj društvenoj mreži.

Ana Ivanović rođendan sa najmilijima

Kako je današnji datum za nju poseban, njen suprug Bastijan odlučio je da joj priredi malo iznenađenje. Naime, Nemački fudbaler supruzi je povodom rođendana kupio predivan buket belih ruža, te je na svom Instagram profilu objavio zajedničku fotku, poručivši:

- Srećan rođendan mojoj predivnoj ženi. Došlo je vreme da proslavimo još jednu godinu punu predivnih uspomena i iskustava sa tobom.

Iako se Ana za sada nije oglašavala na svom Instagram profilu, njen osmeh na pomenutoj fotografiji dovoljno govori, te nema sumnje da bivša teniserka uživa u svom danu okružena svojim ljudima.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading