Prava retkost: Anja Mandić iznenadila starom fotkom svojih roditelja

Autor:

05.11.2021 18:30

Foto:

Foto:

Roditelji Anje Mandić rastali su se kada je popularna glumica bila jako mlada, te su njihove zajedničke fotke prava retkost.



Televizijska i pozorišna glumica Anja Mandić (48) trudi se da svoju porodicu ne izlaže n epotrebnom eksponiranju u javnost. Iako je izuzetno aktivna na društvenoj mreži Instagram, vrlo retko imamo priliku da vidimo detalje iz njenog privatnog života, no ovog puta ponosna glumica napravila je izuzetak, te je sa obožavaocima odlučila da podeli izuzetno staru fotku svojih roditelja Ognjenke Ognjenović i Predraga Rajkovića.

Roditelji Anje Mandić

Poznato je da Anja potiče iz glumačke porodice, njena baka bila je pozorišna glumica, a deka reditelj i jedan od osnivača Beogradskog dramskog pozorišta. S toga ne čudi što je i njena mama Ognjenka krenula putem glume, dok je njen otac Predrag bio uspešni baletski igrač.

Pročitajte i Studentski dani: Anja Mandić podelila fotku staru 27 godina

Iako su u toku Anjinog detinjstva odlučili da stave tačku na svoju ljubavnu priču, te nastave odvojenim putevima, njihova ćerka bez sumnje pamti njihovu ljubav iz koje se i ona rodila, a ako je suditi po fotografiji koju je Mandićeva objavila na svom Instagramu, bili su zaista neverovatan par.

Ukoliko obratiti pažnju na pomenutu fotku primetićete neverovatnu sličnost između Ognjenke i Anje, te je sada jasno od koga je glumica nasledila nesvakidašnju lepotu i harizmu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading