Da niko ne zna: Olja Lević se udala

Autor:

28.10.2021 10:30

Foto:

Foto:

Udala se Olja Lević. Da dobro ste pročitali, mlada i atraktivna glumica izgovorila je sudbonosno 'da', no šta se zapravo krije iza svega?



Glumica Olja Lević (31) koja je srca domaće publike osvojila ulogom Mile u popularnoj seriji 'Igre sudbine' nedavno je putem svog Instagram profilu objavila iznenađujuće fotke u venčanici, da stvar bude još interesantnije, nedugo zatim društvenim mrežama krenule su da kruže fotke sa njenog navodnog venčanja, no šta se iza svega zapravo krije? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja Lević (@oljalevic)

Atraktivna glumica u pomenutoj seriji tumači Milu koja je u emotivnom odnosu sa glumcem, koji je takođe svoju slavu stekao ulogom u ovoj seriji Lukom Racom, a njih dvoje odlučili su da stanu na ludi kamen - na setu, za potrebe serije.

Udala se Olja Lević - venčanica će joj stajati savršeno

Iako je reč o 'udaji za potrebe snimanja' Olja je dobila priliku da prošeta u prelepoj venčanici, koja joj je zaista savršeno stajala, te su mnogi njeni obožavaoci na društvenim mrežama komentarisali da zaista prelepo izgleda. 

Instagram screenshot

 

Jedan od njenih kolega sa seta Amar Mešić, objavio je zajedničku fotku te prokomentarisao da jedva čega Oljino 'pravo' venčanje, a nema sumnje da će atraktivna glumica, kada za to dođe vreme, zablistati, te oboriti sa nogu muškarca koji je bude odveo pred oltar.

Pročitajte i Glumica Olja Lević uživa na Maldivima sa ovim kolegom

Instagram screenshot

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading