Hrabra i neustrašiva

Brena astronaut: Sitnije, Cile sitnije u svemiru

Autor:

26.10.2021 16:00

Foto:

Foto:

Lepa Brena uspešno završila kurs za sve popularniji ekstremni sport 'skydiving', a svoje oduševljenje nije mogla da sakrije.



Čuvena estradna umetnica Lepa Brena (61) život živi punim plućima. Pevačica konstantno uživa putujući, te obilazeći egzotične destinacije, a interesantne momente sa svojih avantura gotovo uvek podeli na svom Instagram profilu. 

Nedavno, Lepa Brena odlučila je da na kratko 'pobegne' na Floridu sa porodicom, gde uživa u odličnom društvu, ali i novim iskustvima. Iako je već zagazila u sedmu deceniju života i ovaj odmor Brena provodi aktivno, čemu svedoče i poslednje fotke na njenom Instagram profilu.

Pročitajte i Bez gravitacije: Lepa Brena poletela u sedmoj deceniji

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Na pomenutim fotkama Brena završava obuku za slobodno letenje, u svetu poznatije kao 'skydiving'. Pevačica obučena u interesantan crveni komplet, koji podseća na odelo astrounauta, leti u zatvorenom prostoru.

Nakon uspešno završene obuke, te dobijanja sertifikata kojim stiče pravo da upražvanja ovaj sve popularniji ekstremni sport i van kontrolisanih uslova, Brena je pozirala, vidno zadovoljna i sa širokim osmehom na licu.

Instagram screenshot

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading