Vujadin Savić ne zaboravlja: Fotka sa posebnom ženom

Autor:

26.10.2021 10:30

Foto:

Foto:

Majka Vujadina Savića, Marina Rajević (61) uradila je sve kako bi svog mađeg sina Vujadina izvela na pravi put, što on i te kako zna da ceni.



U modernom svetu, gde se život odvija sve bržim tokom, određene vrednosti kao da su se zagubile u svoj toj brzini. Ljudi sve manje pažnje pridaju osnovnim vrednostima, fokusirajući se na nametnute, koje su u najmanju ruku nepotrebne. Međutim, još uvek postoje oni koji se bore da od zaborava sačuvaju istinske vrednosti. 

Srpski fudbaler Vujadin Savić (31) pripada pomenutoj manjini, poznat kao neko ko izuzetno poštuje i ceni tradiciju svog naroda, običaje, ali pre svega porodicu. Vujadin puno pažnje pridaje svojim najmilijima, što je danas, u svetu surovog profesionalizma zaista teško. Mnogo puta do sada sin legendarnog Duleta Savića isticao je značaj porodice, insistirajući na velikoj ulozi koju je ista odigrala u njegovom životu.

Pročitajte i Vujadin Savić i Adrijana: Kako izgleda kad se ćerka naljuti na tatu

Majka Vujadina Savića, Marina prelepa je žena

Nedavno, putem svog Instagram profila Vujadin Savić odlučio je da sa obožavaocima podeli fotku sa svojom majkom, Marinom Rajević (61), ženom koja ga je odgajila i od njega napravila muškarca, ostvarenog i srećnog.

- Moja mama - napisao je Vujadin u opisu zajedničke fotke, uz emotikon srca.

Komplimenti na račun izgleda mama Marine ređali su se jedan za drugim u komentarima, a bilo je i onih koji su primetili veliku sličnost, te su konstatovali da im je sada jasno od koga je Vujadin nasledio atraktivan izgled.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading