Moli za oproštaj: Potez Duška Tošića o kome će se pričati

Autor:

24.10.2021 21:00

Foto:

Foto:

Duško Tošić razočaran je čitavom situacijom koja okružuje njega i Jelenu, te je doneo iznenađujuću odluku.



Duško i Jelena jedna su od omiljenih tema domaćih medija. O njima se konstantno nagađa i piše, od trivijalnih priča do njihovog rastanka, u domaćim medijima imali smo prilike da čitamo o zaista svakom mogućem scenariju, no zapravo se ništa nije dogodilo, a pomenuti par nije se oglašavao povodom raznih napisa.

Ipak, kako prenosi Skandal, Duško je doneo neočkeivanu odluku, te je nakon što je saznao da su njegovu suprugu Jelenu Karleušu brojna pisanja medija ipak pogodila odlučio da zatraži njen oproštaj.

Instagram

 

- Duško je shvatio koliko su ustvari vesti o njemu bile strašne jer su ga povezivale s kojekakvim ženama, a Jelena je sve to čitala i ćutala. Nikada se nije žalila jer mu prosto veruje. On je toga svestan, međutim, smatra da je morao to da zaustavi i spreči - objašnjava anonimni izvor za pomenuti portal, te nastavlja:

- Sada mu je sinulo da je sve te laži plasirao neko blizak njemu, neko s kim se družio i kome je verovao, a sve samo da bi napakostio njemu i Jeleni. Mnogo se u sve prijatelje razočarao, posebno u fudbalere jer je načuo da pojedini puštaju razne tračeve o njemu u medije. Svega mu je dosta! Tek sada je svestan da mu je jedina Jelena odana i da samo na nju može da se osloni. Zato i hoće da je zamoli za oproštaj, i nju i ćerke. Obećao je da će ubuduće samo njima da se okrene i da će vrlo paziti s kim se druži. Kako se poverio jednom od retkih prijatelja koji ga nisu izdali, reći će Jeleni: Oprosti mi za sve, nisam smeo ovo da dozvolim! Krivo mi je zbog svih afera, tek sada mi je jasno koliko sam povredio tebe i decu jer nisam reagoavao - zaključio je izvor.

Pročitajte i Oženjen sam, a kao momak živim: Duško bez Jelene Karleuše u noćnoj akciji

Ata Images

 

Ostaje nam da vidimo kako će se stvari dalje razvijati, međutim nema sumnje da će Duško i Jelena uspeti da prebrode sve prepreke koje im život priredi, te će zajedno iz svega izaći j jači.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (3)

Loading
Drago

25.10.2021 20:25

Tisuc je jednstavno preslab covjek. Onaje gazda i on bez nje nezna ni hodati, a ona zivu zivot i ka*a se jer kuci nema muskarca.