Ljubavna priča Luke i Sofije: Dva deteta, jedna veridba, odloženo venčanje

Autor: Milica Proševski

21.10.2021 15:59

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Sofija Milošević i Luka Jović objavili su radosne vesti - njihovo porodično gnezdo biće bogatije za još jednog člana. Prilično dinamična ljubavna priča koja je u samo dve godine od navodnog rasturanja braka, preko tajne veze, raskida, veridbe, trudnoće i rođenja prvog sina stigla do ove tačke, mogla bi se nazvati i burnom, a, kao što je poznato, posle svake bure sledi period primirja, te se nadamo da je ovo dvoje uveliko odmara u mirnoj luciPrisetimo se kako je sve počelo.

Pre tačno dve godine isplivale su prve fotografije, nastale u Madridu, koje su govorile u prilog nagađanju da su mladi fudbaler i manekenka uplovili u ljubavnu romansu. Prilično nesređena slika fudbalerovih porodičnih odnosa nije bila baš povoljan teren da se mladi par oseti sigurnim da te navode i potvrdi.

Pročitajte i Sofija Milošević ponovo trudna - Čeka drugo dete s Lukom Jovićem

Srđan Stevanovic Stringer /Getty Images Sport via Guliver / M.M. Ata Images Antonio Ahel

 

Podsetimo, samo četiri meseca pre nego što su shvatili da su jedno za drugo, tada dvadesetjednogodišnji Jović dobija sina Davida sa bivšom devojkom Anđelom Manitašević. Njih dvoje raskinuli su još 2016. godine ali je slučajan susret ponovo uskovitlao strasti, što je rezultiralo Anđelinom trudnoćom. Uprkos tome, par je odlučio da njihovo emotivno partnerstvo nema perspektivu, te se Jović okrenuo svom životu, a na jednoj od staza susrešće i Sofiju.

Samo nedelju dana nakon paparaco fotki iz Madrida, zaljubljeni par je objavio zajedničke trenutke iz Portugala i tada je već svima bilo jasno da je skrivanju kraj. Do tada su svoje partnere krili čak i od roditelja.

Pročitajte i Sofija Milošević napravila promenu o kojoj će se pričati, manekenka iznenadila obožavaoce! (foto)

Instagram printscreen

 

- Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a simpatije su bile obostrane. Prvobitno su se neko vreme dopisivali, da bi se potom videli nekoliko puta i uplovili u romansu. Hteli su da njihova ljubavna veza bude stabilna, pa da tek tada svim bliskim ljudima kažu kakav je njihov odnos. I dok se u javnosti spekulisalo da su njih dvoje zajedno, oni su oštro demantovali ove navode i tvrdili da među njima nema ništa. Nakon što je njihova tajna romansa ugledala svetlost dana. Kao razlog skrivanja navodili su to da nisu želeli da njihova ljubav bude priča u javnosti, samo zato što im je bilo potrebno vreme da njihova veza postane stabilna i otporna na spoljne udare - rekao je tada izvor blizak paru.

Međutim, uprkos njihovim nastojanjima, veza je napukla i to samo mesec dana nakon njene zvanične potvrde.

U samo njima svojstvenom ritmu, i ovu vest je ubrzo poklopila nova, u tom momentu, pred kraj 2019, zasnovana, opet na paparaco fotografijama. Sofija otišla na nastup Senide i Cobija, a društvo joj je pravio, ni manje ni više, nego Jović, a govori njihovog tela dali su nagoveštaj da njihova priča uopšte nije završena.

Pročitajte i Sofija Milošević - Slaba na sportiste

Profimedia

 

Manekenka i fudbaler dali su svojoj ljubavi još jednu šansu, a svoju odluku podelili su s fanovima na društvenim mrežama.

Čini se da je ova odluka bila potpuno na mestu, budući da su već u martu sledeće godine objavili da čekaju svoje prvo dete. Fudbaler Real Madrida javno se oglasio uz fotografiju na kojoj sa Sofijom razmenjuje nežnosti, napisavši:

- Srećan sam što delim sa vama da ćemo imati bebu. Volim te - napisao je sportista, a pet meseci potom verio je Sofiju Milošević na palubi luksuzne jahte, u blizini italijanskog ostrva Kapri.

Pročitajte i Prvi korak - Velika radost u Lukinom i Sofijinom domu

Profimedia

 

Nakon mesec dana, 8. oktobra prošle godine, svet je ugledao njihov sin Aleksej, a nedavno je napravio i prvi korak. 

Kako je situacija sa svadbenim veseljima u doba pandemije prilično komplikovana, par još uvek nije bio u prilici da se venča, te je nakon brojnih odlaganja, doneo čvrstu odluku. Naime, Sofija (31) i Luka (23) venčaće se na proleće, a ceremonija će se održati u Beogradu. Pripreme su, navodno, uveliko u toku.

 

Komentari. (0)

Loading