Nije izdržao: Nikola Rokvić oboren s nogu

Autor:

20.10.2021 21:30

Foto:

Foto:

Nikola Rokvić odlučio je da svoje slobodno vreme posveti plementoj veštini kakva je bez sumnje boks.



Mnoge javne ličnosti upražnjavaju razne vrste treninga kako bi svoje telo doveli do savršenstva, te ispunili visoke standarde koje je uspostavila publika u regionu. Osim talenta neophodno je da fizički budete u besprekornoj formi, što je shvatio i popularni pevač Nikola Rokvić.

Iako se poznati najčešće odlučuju za bezopasne aktivnosti, Nikola je napravio izuzetak te je svoj trening odlučio da začini plemenitom veštinom - boksom. Iako ni malo naivno, pevač je hrabro navukao rukavice, te je stao u gard no ova avantura po njega se završila 'kobno'.

Pročitajte i Hvala ti majko: Nežna i emotivna posveta Nikole Rokvića

Naime, Nikola Rokvić objavio je dve fotke na svom Instagram profilu kojima je pokazao kako je izgledao početak njegovog treninga, te kraj istog. Na početku, Nikola stoji u gardu, pun samopouzdanja i rešen da ostane na nogama, no na kraju treninga vidno iscrpljen pevač leži na podu.

Njegovi obožavaoci oduševljeno su prihvatili činjenicu da se pevač odvažio, te se oprobao i u bosku, a kroz šalu su ga uporedili i sa čuvenim likom iz legendarnih filmova o Rokiju Balboi.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading