Bezuslovna ljubav

Javna izjava ljubavi: Tamara Dragičević obožava OVO

Autor:

19.10.2021 20:30

Foto:

Foto:

Petar Benčina i Tamara Dragičević žive bajku, a njihova ljubav uzor je mnogima.



Ponosni roditelji dvoje dece uživaju u srećnom i skladnom braku godinama, a njihova ljubav iz dana u dan sve je jača, te odoleva brojnim iskušenjima. Svakom novom objavom na njihovim profilima na društvenim mrežama popularni par potvrđuje malopređašnju tvrdnju, a iako se trude da svoj ljubavni život ne eksponiraju u javnosti, katkad naprave izuzetak te sa obožavaocima podele po koju zajedničku fotku i emotivan opis.

Tamara Dragičević tokom zajedničkog života sa Petrom uživa njegovu bezrezervnu podršku, suprug joj je preko potreban oslonac u teškim vremenima, a ona ne okleva da se na njega osloni u teškim trenucima.

Pročitajte i Tamara Dragičević is on fire: Nikada nije ovoliko otkrila (Foto)

Nedavno, Tamara je osetila potrebu da suprugu izjavi ljubav iako im, kako kaže nije godišnjica, ona je želela da mu stavi do znanja da ga prosto - obožava.

- Nije godišnjica ali reci cu pred svima, obožavam da se oslonim na tebe. Imam ovu sliku da to i dokazem - stoji ispod njihove zajedničke fotke koju je podelila Dragičevićeva.

Danilo Novović

 

Petar Benčina i Tamara Dragićević - početak ljubavne priče

Skromni i srećni, Petar Benčina i Tamara Dragičević svoju ljubav neguju i čuvaju daleko od očiju radoznale javnosti. O njihovom upoznavanju malo toga se zna, no poznato je da je 2011. godine, muški deo Tamarinih obožavalaca razočarala činjenica da je srca prelepe glumice zauzeto - upravo tada počela je njihova ljubavna priča koja i dan danas traje, a kraj joj se ne nazire.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading