Kad smuvate brucoša javite se: Ljuba Bulajić se pohvalio lepšom polovinom

Autor:

19.10.2021 19:30

Foto:

Foto:

Ljubavni život Ljube Bulajića do nedavno bio je potpuna nepoznanica domaćoj javnosti.



Pozorišni i filmski glumac Ljuba Nenadović svoj ljubavni život beskompromisno čuva u svoja četiri zida. Ne želeći da eksponira svoju vezu sa Janom, Ljuba vrlo retko objavljuje zajedničke fotke sa svojom lepšom polovinom na društvene mreže, međutim, u poslednjoj objavi odlučio je da se pohvali svojim 'dostigunućem', te je zajedničkom fotkom oduševio svoje obožavaoce.

Ljubavni život Ljube Bulajića na daljinu

Ljubav na daljinu rasturila je mnoge parove, činjenica da vas dele kilometri ponekad ume da bude kobna, ali ne i u slučaju popularnog glumca. 'Sve je pitanje volje i želje' jednom prilikom je rekao Ljubomor u intevju za Hello. Upravo u toj rečenici krije se tajna koja održava njegovu ljubav uprkos hiljadama kilometara koji dele Minhen i Beograd.

Jana i Ljuba koriste svaki slobodan trenutak kako bi uživali u zajedničkom druženju, a česta putovanja do pomenutog grada u Nemačkoj ne prave mu problem.

- Desetak dana posle prvog susreta u Beogradu kupio sam kartu za Dortmund, u kome je Jana tada živela. Spakovao sam stvari za dva dana i otišao da popijemo kafu. Kasnije se preselila u Minhe, što je za oko hiljadu kilometara bliže. Noću kada nema gužve, taj put kolima pređem za devet sati - otkriva zvezda serije 'Aleksandar od Jugoslavije'.

Pročitajte i Ovo je misteriozna Jana koja je osvojila srce Ljubomira Bulajića! (foto)

Boško Karanović

 

Podsećanja radi, par se prvi put u javnosti pojavio zajedno na premijeri predstave 'Divlje meso', u Ljubinom matičnom Beogradskom dramskom pozorištu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading