Aleksandra Prijović bila je ludo zaljubljena u njega: ovo je muškarac zbog kog je pevačica pobegla od kuće

Autor:

17.10.2021 15:00

Foto:

Foto:

Ljubavni život Aleksandre Prijović u očima domaće javnosti počeo je kada je pevačica uplovila u romantičnu vezu sa Filipom Živojinovićem.



Atraktivna pevačica Aleksandra Prijović (26) već neko vreme uživa u srećnom i skladnom braku sa Filipom Živojinovićem. Svoju ljubav supružnici su krunisali preslatkim sinom Aleksandrom, a njihovu bračnu idilu ništa ne može da sruši. 

Ljubavni život Aleksandre Prijović misterija

Za domaću javnost, ljubavni život popularne pevačice počeo je kada je uplovila u vezu sa Filipom, no to nije potpuno tačno. Naime, pre nego što je upoznala Breninog sina, Aleksandra je bila ludo zaljubljena u muzičara Momira Jovanovića, zbog kog je, kako prenosi Scandal svojvremeno i pobegla od kuće sa svega 15 godina, čitava situacija išla je do te mere, da je pevačica planirala da se uda.

Pročitajte i Nesporazum je prošlost: Anastasija Ražnatović i Prija izgladile odnose

Navodno je tada, njena majka uspela, uz pomoć policije, da vrati odbeglu ćerku, nakon čega je Momir priznao čitavu situaciju.

U pokušaju da nakon određenog vreme ovaj peh u njihovim životima objasni javnosti, Momir se vodio prostom konstatacijom - mladost - ludost.

- Bili smo oboje mladi. Ja sada imam ženu i to je prošlost - ispričao je svojevremeno muzičar za Star.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading