Usne neverne

Majstor si za žene: Brena se podsetila posebnog muškarca

Autor:

12.10.2021 16:00

Foto:

Foto:

Život Lepe Brene prepun je interesantnih anegdota i izazova s kojima se pevačica susrela tokom svoje izuzetno uspešne karijere.



Muzička zvezda Lepa Brena (60) jedna je od retkih pevačica koja je u regionu stekla status legende. Kada njen život pogledamo iz današnje perspektive sve deluje zaista savršeno, no i pevačica se susretala sa izazovima i preprekama koje je morala da prebrodi, kako zna i ume.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Brena već više od 30 godina uživa u skladnom braku s teniserom u penziji Bobom Živojinovićem, njih dvoje uprkos godina ludi su jedno za drugim, no pevačica je pre Bobe imala izuzetno ozbiljnu vezu, a tom muškarcu posvetila je i pesmu koje se danas prisetila na svom Instagram storiju.

Pročitajte i 25 Godina od ove revolucije: Lepa Brena obeležila važan datum

Instagram screenshot

 

Život Lepe Brene potpuno se promenio nakon što je srela Bobu

U pitanju je čuvena pesma 'Miki, Mićo' koju je, kako su svojevremeno preneli domaći mediji, Lepa Brena posvetila izvesnom Mirku Krliću, s kojim je uživala u ljubavi, no kada se pojavio Boba, strast prema Mirku iznenada se ugasila, te je i toj vezi došao kraj. Krlić je bio izuzetno potresen činjenicom da ga je ljubav njegovog života ostavila, no uspeo je da preboli pomenutu činjenicu i nastavi dalje sa svojim životom.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Rada

13.10.2021 12:11

Ta Fahreta Brena i Ceca najvise nervirsju ima boljih ljudi od njih sta ih samo reklamirate