Sudbino moja prokleta: Tamara Dragičević i Nataša Ninković uzele slavu Aci Pejoviću

Autor: Gloria.rs

12.10.2021 13:00

Foto: Jelena Jovanov Vidoje Manojlović

Foto: Jelena Jovanov Vidoje Manojlović

Tamara Dragičević i Nataša Ninković ukrale su svu pažnju na nedavnoj proslavi 58. rođendana Dragana Bjelogrlića.Poslednja klapa spuštena je nedavno na Bjelogrlićevo delo o životu čuvenog kafanskog boema Tome Zdravkovića, te se ekipa koja je učestvovala na projektu povodom toga okupila kako bi proslavili veliki uspeh, a ujedno i Bjelogrlićev 58. rođendan. Da atmosfera bude na najboljem mogućem nivou pobrinuo se popularni pevač Aco Pejović, koji je okupljene zabavljao anđeoskim glasom.

No, u jednom trenutku pažnju svih okupljenih ukrale su glumice Tamara Dragičević Nataša Ninković, koje su pesmu iz pomenutog filma na kome su radile 'Ponoć' otpevale zaista neverovatno. Pre svega istakla se Tamara neverovatnim vokalnim mogućnostima, a u stopu ju je pratila Nataša, koja je čitav događaj i podelila na svom Instagram profilu.

Pročitajte i Sloboda kriva za sve: Objavila fotku sa suprugom Nataše Ninković

Okupljeni nisu mogli da sakriju svoje oduševljenje, a slavljenik Bjelogrlić bio je posebno oduševljen načinom na koji su njegove koleginice, glumice, otpevale pomenutu pesmu.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Сретина

14.10.2021 13:53

Очајно певање...људи, нисмо сви глуви?! Ваљда...