Relja Popović zbunio obožavaoce: Ko je žene u čijem društvu reper uživa?

Autor:

09.10.2021 23:00

Foto:

Foto:

Brak Nikolije i Relje vrlo često tema je radoznalim domaćim medijima, a ovog puta obožavaoci su ostali zatečeni društvom u kom se reper našao u jednom beogradskom bioskopu.



Iako su nedavno dobili ćerkicu, te su svima pokazali da je njihova ljubav jača nego ikada, brak Nikolije i Relje Popović i dalje pronalazi svoje mesto na naslovnim stranama domaće štampe. Velika prašina podigla se nedavno, kada se na društvenoj mreži Twiter pojavila informacija da je Relja viđen, u društvu misteriozne žene plave kose u bioskopu, dok su razmenjivali nežnosti.

Instagram screenshot

 

Zaista neverovatno, no šta se krije iza svega?

Nedavno, Nikolija Jovanović donela je odluku da svoju prepoznatljivu dugu kosu skrati, no pevačica je otišla korak dalje, te se ofarbala u plavo. S obzirom da je ova promena i te kako sveža, te da obožavaoci nisu navikli na plavu Nikoliju, koja je poslednji put ovu boju imala davne 2016. godine čini se da su se zabrinuli bez razloga, te da je Relja ipak bio u društvu svoje supruge, koja je zbog bezbednosnih razloga sve vreme nosila zaštitnu masku, te osim kose, nije bilo drugih detalja koji bi ukazali na njen indentitet.

Pročitajte i Relja Popović časti: Nikolija se porodila

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Na pomenutu objavu na Twiteru odgovorio je i sam reper, koji je poručio: - Da me ne pitaju ljudi, istina je da imam novu devojku - našalivši se na račun čitave situacije.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading