Fotografija sa Kipra otkrila sve: Bogdan i Ceca u strastvenom zagrljaju

Autor:

08.10.2021 23:00

Foto:

Foto:

Veza Svelane Ražnatović i Bogdana Srejovića mnogo puta je osporovana, no par je pokazao da i te kako uživa u ljubavi i sreći.



Iako je njihova ljubav mnogo puta do sada osporavana, te su se u javnosti pojavile razne spekulacije o razlozima njihovog odnosa, Bogdan i Ceca svakom novom fotkom koju objave na društvenim mrežama takve tvrdnje negiraju, a njihovo zadovoljstvo je očigledno.

Naime, čuvena pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i njen dečko Bogdan Srejović odlučili su da na kratko pobegnu od urbanog Beograda, te mir pronađu u velepnoj vili koju pevačica poseduje na Kipru.  Društvo im pravi Cecina sestra Lidija, a koliko im je ovaj put prijao može se videti i po fotkama i snimcima koje Ceca objavljuje na Instagram storiju.

Pročitajte i Žestok modni okršaj Cece Ražnatović i Jelene Karleuše na ispraćaju Marine Tucaković

Instagram screenshot

 

Jedna fotka posebno je zapala za oko svima, a u pitanju je, naravno, Cecina i Bogdanova, na kojoj pevačica blista u zagrljaju svog izabranika. Ovom fotkom par je još jednom svima jasno stavio do znanja da su sve priče o navodnoj vezi iz koristi, te krahu njihove ljubavi besmislene, te da su oboje presrećni.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading