Motivacija

Lek za loš dan: Ana Ivanović otkrila svoju tajnu

Autor:

08.10.2021 19:00

Foto:

Foto:

Savet Ane Ivanović kako prebroditi loš dan, te ga potpuno transformisati u savršen naišao je na oduševljenje njenih obžavalaca.



Jedna od najboljih svetskih teniserki Ana Ivanović (33) vrlo često sa svojim obožavaocima putem društvenih mreža komunicira, te se trudi da svojim iskustvom i dobronamernim savetima pomogne koliko god je u mogućnosti. Nekada je reč o životnim izazovima, a nekada o zdravoj ishrani, no šta god da je, reči Ane Ivanović uvek se daleko čuju.

Pročitajte i Stigla do oblaka: Ana Ivanović se popela stvarno visoko (Foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Savet Ane Ivanović: Kako transformisati loš dan u savršen?

Ovog puta, bivša teniserka odlučila je da svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram otkrije interesantan način, kojim bi svaki loš dan uspeli da transformišu u savršen. Reč je o osmehu, iako zvuči prosto, osmeh zaista ima čarobnu moć, te može da izleči i one najteže dane, kada vam se ne ustaje iz kreveta.

- Najbolji lek za loš dan - osmeh. Oslobodite endorfin u svoje telo i automatski započnite dan u savršenom raspoloženju - napisala je Ana u opisu fotke na kojoj je pozirala u opuštenoj  narandžastoj haljini, a u prvom planu i ovog puta našao se ni manje ni više - njen osmeh.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading