Rasta je prošlost: Ana Nikolić blista u zagrljaju misterioznog muškarca

Autor: Gloria.rs

08.10.2021 17:30

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Novi dečko Ane Nikolić jedna je od glavnih tema domaćih medija od kako se popularna pevačica rastala sa Rastom.Popularna pevačica Ana Nikolić (43) svoj ljubavni život, od rastanka sa reperom Stefanom Đurićem, poznatijim kao Rasta, trudi se da drži što dalje od radoznale javnosti. Kada bi je pitali o emotivnom životu, pevačica bi odgovorila poprilično uzdržano, što je i razumljivo, s obzirom na buran rastanak s pomenutim reperom kroz koji je prošla.

Pročitajte i Ani Nikolić treba mir: skrivena poruka popularne pevačice iznenadila sve

Novi dečko Ane Nikolić ozbiljan frajer

No, čini se da je konačno došlo vreme da atraktivna pevačica nastavi sa svojim životom i na emotivnom planu, te je na svom Instagram profilu objavila fotku na kojoj blista u zagrljaju misterioznog Dejana, markantnog muškarca za koga se sumnja da je novi emotivni partner pevačice.

Pomenutu fotku Ana je objavila bez bilo kakvog opisa, te za sada nije poznato da li je u pitanju zaista nova ljubav na estradi ili je reč o prijateljskom zagrljaju. No, poznato je da pevačica nema dlake na jeziku, te ćemo bez sumnje vrlo brzo saznati o čemu se zaista radi, te da li je ova fotka najavila toliko očekivanu novu ljubav Ane Nikolić.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading