Konačno, nakon tragičnog gubtika osmeh zablistao na licu kraljice Elizabete II

Autor:

06.10.2021 22:00

Foto:

Foto:

Kraljica Elizabeta osmeh - od smrti njenog muža i životnog saputnika osmeh su zamenile suze, a sreću bol...



Najstarija kraljica na svetu Elizabeta II (95) gubitak voljenog supruga Filipa izuzetno teško je podnela. Nakon nemilog događaja kraljica se povukla u svoja četiri zida, te je u miru i tišini velelepnog dvorca pokušavala da izađe na kraj sa ogromnim bolom koji je osećala.

No čini se da je u tome uspela, iako je gubitak nenadoknadiv, kraljica je shvatila da život mora da se nastavi, te je na njenom licu ponovo zablistao osmeh, koji ju je krasio sve ove godine.

Pročitajte i Ovo niko nije očekivao: Kraljica revoltirana što se praunuka zove po njoj!

Naime, nešto ranije danas, kraljica je posetila kraljevsku gardu Kanadske divizije u Vindzor dvorcu. Povod za ovu posetu bio je činjenica da pomenuta divizija prvi put pristupa dužnostima u Londonu i pomenutom dvorcu, zbog čega je kraljica odlučila da im pruži podršku.

Inače, takođe je interesantna činjenica da je Elizabeta II počasni kapetan pomenute divizije od 1953. godine, a danas je iskoristila priliku kako bi okupljenima prezentovala i kapetanov mač, koji će biti dodeljen oficiru koji bude prikazao određene sposobnosti, koje bi zadovoljile visoke kriterijume pomenute jedinice. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading